StockRants Stock Forum

StockRants Stock Forum (http://www.stockrants.com/forum/)
-   Trading Questions (http://www.stockrants.com/forum/forum31/)
-   -   Placing both "Sell Limit" order and "Stop Loss" order together (http://www.stockrants.com/forum/trading-questions/13417-placing-sell-limit-stop-loss.html)

Vaporize 06-24-2019 12:38 AM

Placing both "Sell Limit" order and "Stop Loss" order together
 
Is there a way I can place both: "Stop Loss" and "Sell Limit" at the time of purchasing the stock? That way the stock auto-sells if it falls below a previous low (support) or auto-sells if it reaches a previous high (resistance).

For example in Robinhood (RH):

I bought 100 shares of AMD at $30 with a "Stop Loss" at $29.00. I wanted to auto-sell at $31(previous high) but RH said I cannot place the "Sell Limit" order since I already have a "Stop Loss" order in place.

I missed out on selling shares at $31 while I was at work. Now the stock is at $29.10. If I had placed a "Sell Limit" order instead of "Stop Loss", it would have sold at $31. But I dont want to leave a stock with only "Sell Limit" order without a backup "Stop Loss" order.


If RH does not have this feature: is there another broker that has this feature?

Is this known as OCO (One-Cancels-the-Other Order) or is there another name for the feature I am describing above.

Thank you


All times are GMT -4. The time now is 09:47 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.
All content is © 2008 - 2011 StockRants.com. All rights reserved.